Με τη σκόνη καθαρισμού μηχανών καφέ Caffenu®, οι μηχανές καφέ σας θα συνεχίσουν να λειτουργούν τέλεια, εξασφαλίζοντας το καλύτερο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά. Αυτό το συμπυκνωμένο, ταχείας δράσης καθαριστικό αφαιρεί τα βρώμικα λάδια καφέ, τις μυρωδιές και τις πικρές τανίνες από την κεφαλή, τις γραμμές και τις βαλβίδες της μηχανής σας.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙ-ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ ESPRESSO

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ CAFFENU®

 

Καθαρισμός κεφαλής:

Τοποθετήστε 1 κουταλάκι του γλυκού (3-5 g) σκόνης καθαρισμού Caffenu® στο φίλτρο. Ξεκινήστε τον κύκλο παρασκευής για 10 δευτερόλεπτα και μετά σταματήστε για 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τη διαδικασία 5 φορές. Αφαιρέστε το κλείστρο και ξεκινήστε τον κύκλο παρασκευής. Ξεπλύνετε το κλείστρο με νερό από την κεφαλή της μηχανής. Θυμηθείτε επίσης να βουρτσίζετε την κεφαλή Επανατοποθετήστε το κλείστρο χωρίς σκόνη και εκτελέστε δύο φορές διαδικασία έκπλυσης για να ξεπλύνετε. Φτιάξτε και πετάξτε έναν εσπρέσο.

Εβδομαδιαίος καθαρισμός φίλτρων, χειρολαβών, κυπέλων κτλ.:

Διαλύστε 2 κουταλάκια του γλυκού (8-10 γραμμάρια) σκόνης καθαρισμού Caffenu® ανά 1 λίτρο ζεστού νερού σε κατάλληλο δοχείο. Τοποθετήστε τα αντικείμενα προς καθαρισμό στο διάλυμα για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να καθαριστούν τα μέρη. Ξεπλύνετε καλά μετά με φρέσκο νερό.