Γνωρίζετε ότι η καφετιέρα σας είναι ένα έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια και συσσώρευση παλιού καφέ; Τα υπολείμματα και η συσσώρευση βρίσκονται κυρίως μέσα στο θάλαμο παρασκευής και στο ακροφύσιο της μηχανής σας.

Η αφαλάτωση δεν βοηθά

Η αφαλάτωση δεν βλάπτει, αλλά δεν βοηθάει. Ένα αφαλατικό υγρό αφαιρεί μόνο τα άλατα ασβέστη στο λέβητα της μηχανής σας (τα λευκά πράγματα που βλέπετε στον βραστήρα σας). Αλλά δεν έχει τον απαιτούμενο παράγοντα αφρισμού ή συσσώρευση πίεσης για την αφαίρεση υπολειμμάτων και βακτηρίων στον θάλαμο παρασκευής του μηχανήματος.

Εάν δεν καθαρίσετε το θάλαμο παρασκευής της μηχανής σας, δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση του καφέ σας, αλλά κυρίως την υγεία σας!

Χρησιμοποιήστε μια κάψουλα καθαρισμού για καλύτερα αποτελέσματα

Η κάψουλα καθαρισμού Caffenu® σχεδιάστηκε ειδικά για να καθαρίζει το θάλαμο παρασκευής της καφετιέρας Nespresso®. Η κάψουλα απελευθερώνει έναν ισχυρό παράγοντα αφρισμού που απαλλάσσει από τη συσσώρευση υπολειμμάτων και τα βακτήρια σε μόλις 2 λεπτά. Επομένως, διαφέρει από ένα καθαριστικό που αφαιρεί μόνο τα άλατα ασβέστη στον λέβητα της μηχανής σας.

Προτείνεται από βραβευμένους Baristas: Κάθε Barista θα σας πει ότι μόνο μια υγιές μηχανή καφέ μπορεί να φτιάξει τον τέλειο καφέ! Δεν μπορείτε να περιμένετε τον καφέ σας να έχει εξαιρετική γεύση, εάν χρησιμοποιείτε εξοπλισμό που δεν έχει καθαριστεί.

Χρησιμοποιήστε μία κάψουλα μετά από κάθε 30 φλιτζάνια

Χρησιμοποιήστε μία κάψουλα καθαρισμού μετά από κάθε 30 φλιτζάνια ή τουλάχιστον μία φορά το μήνα για καλύτερα αποτελέσματα. Απαιτείται αφαλάτωση μόνο κάθε 3-6 μήνες, ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού.

Δοκιμάστε το κιτ αφαλάτωσης και καθαρισμού για να συνδυάσετε την αφαλάτωση και τον καθαρισμό της μηχανής σας.

Χαρούμενη μηχανή, χαρούμενος καφές. Caffenu®!