Οι μηχανές καφέ Nespresso® έχουν γίνει πιο δημοφιλείς από ποτέ. Ο κόσμος έχει στραφεί υπέρ των κορυφαίων ποιοτικών συνδυασμών με μοναδικές γεύσεις και αρώματα.

Οι περισσότεροι λάτρεις του καφέ απολαμβάνουν την ευκολία να έχουν διαθέσιμο έναν εσπρέσο ή καπουτσίνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με μια μεγάλη ποικιλία από μείγματα καφέ διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων αρωματισμένων καφέδων, ζεστής σοκολάτας, ακόμη και καψουλών τσαγιού, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Η ανάγκη για ένα αποτελεσματικό καθαριστικό μηχανών Nespresso®

Αρχικά οι μηχανές καφέ Nespresso® είχαν κατασκευαστεί για οικιακή χρήση. Πλέον όμως έχουν εισέλθει στα γραφεία και τις αίθουσες συσκέψεων, μερικές φορές βγάζοντας έως και 100 φλιτζάνια καφέ την ημέρα. Ακριβώς όπως ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης έτσι και τα μηχανήματα Nespresso® πρέπει να καθαρίζονται τακτικά, προκειμένου να αποφευχθούν μπλοκαρίσματα και άλλα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της υψηλής χρήσης.

Μέχρι τώρα, υπήρχε μόνο ένας αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού μιας καφετιέρας Nespresso®. Με τη βοήθεια ενός αφαλατωτή, μπορείτε απλά να καθαρίσετε το εσωτερικό της αντλίας και του λέβητα του μηχανήματος. Ωστόσο, ο αφαλατωτής δεν καθαρίζει τον θάλαμο παρασκευής του μηχανήματος, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς εκεί που κάθεται το ακροφύσιο και ακριβώς εκεί που εξάγεται ο καφές σας κάθε φορά που πατάτε το κουμπί.

Με την πάροδο του χρόνου, πολλά υπολείμματα συσσωρεύονται και παραμένουν πίσω στο θάλαμο παρασκευής. Οι μυρωδιές και τα παλιά υπολείμματα καφέ μπορεί να καταλήξουν στο φλιτζάνι σας, να μπλοκάρουν τη μηχανή σας ή ακόμα χειρότερα, να καταστρέψουν αυτή την εκπληκτική γεύση του καφέ. Είναι αδύνατο να φτάσετε σε αυτές τις περιοχές στο μηχάνημα χρησιμοποιώντας τις συνήθεις διαδικασίες καθαρισμού και αφαλάτωσης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εφευρέθηκε η κάψουλα καθαρισμού Caffenu®.

Πώς λειτουργεί η κάψουλα καθαρισμού Caffenu®;

Η κάψουλα καθαρισμού Caffenu® καθαρίζει τον θάλαμο παρασκευής της καφετιέρας σας Nespresso® μέσα σε δύο λεπτά, απελευθερώνοντας μια μοναδική δράση αφρισμού στο εσωτερικό του θαλάμου που ξεπλένει τα παλιά υπολείμματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Απλώς εισάγετε την κάψουλα καθαρισμού Caffenu® όπως θα κάνατε με μια κανονική κάψουλα καφέ και παρακολουθείστε το περιεχόμενο της κάψουλας να ξεπλένει τα υπολείμματα που έχουν απομείνει μέσα στην καφετιέρα σας. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Δείτε βίντεο εδώ

Τα προνόμια από τη χρήση της κάψουλας καθαρισμού Caffenu®

Υπάρχουν πολλά προνόμια από τη χρήση αυτής της πρωτοποριακής κάψουλας καθαρισμού:

    1. Η χρήση της κάψουλας καθαρισμού μετά από κάθε 30 καφέδες που παρασκευάζονται μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της καφετιέρας σας.
    2. Η τακτική χρήση της κάψουλας βελτιώνει επίσης τη γεύση του καφέ, καθώς απαιτείτε καθαρή εκχύλιση.
    3. Τα συστατικά καθαρισμού μέσα στην κάψουλα καθαρισμού Caffenu® είναι 100% ασφαλή στη χρήση και είναι εγκεκριμένα από την SABS προϊόντα τροφίμων, κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενα και οργανικά υλικά.
    4. Ο καθαρισμός της μηχανής σας γίνεται τόσο εύκολος όσο η παρασκευή μιας κούπας καφέ.

Πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά τη Nespresso® μηχανή σας 

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε την καφετιέρα Nespresso® θα ήταν να συνδυάσετε τις δύο μεθόδους που αναφέρθηκαν παραπάνω: χρησιμοποιώντας αφαλατωτή και επίσης κάψουλα καθαρισμού.

  • Χρησιμοποιήστε μία κάψουλα καθαρισμού μετά από κάθε 30 καφέδες, ανάλογα με το πόσα ροφήματα φτιάχνετε με το μηχάνημά σας.
  • Βεβαιωθείτε επίσης ότι κάνετε αφαλάτωση του μηχανήματός σας μία φορά κάθε τρεις έως έξι μήνες, καθώς ο αφαλατωτής λειτουργεί σε διαφορετικά μέρη της καφετιέρας σας.

Φροντίζοντας καλά την καφετιέρα σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι διαρκεί για χρόνια!