Το θέμα με τον χειμώνα είναι ότι συνήθως έχουμε λιγότερο χρόνο μέσα στην μέρα και την τάση να μην διατηρούμε  τόσο σε τάξη τα πράγματα στο σπίτι μας. Γι’ αυτό συνήθως εκμεταλλευόμαστε το φθινόπωρο για να κάνουμε έναν γενικό καθαρισμό και μια τακτοποίηση στο σπίτι.

Έχετε σκεφτεί όμως ποτέ να καθαρίσετε την καφετιέρα σας; Σας υποσχόμαστε, είναι τόσο εύκολο να καθαρίσετε το μηχάνημα σας χρησιμοποιώντας μια κάψουλα Caffenu.

Τα προϊόντα Caffenu φροντίζουν να αφαιρούν τα σκληρυσμένα έλαια, τις τανίνες και τα υπολείμματα από το μηχάνημά σας, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν περισσότερο τη γεύση του καφέ σας. Με τον φθινοπωρινό καθαρισμό μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το τέλειο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά, πιο φρέσκο ​​όπως ποτέ.

Το πιο βρώμικο μέρος του μηχανήματός σας που πιθανώς χρειάζεται τη μεγαλύτερη προσοχή είναι η πλάκα πλυσίματος. Οι κάψουλες καθαρισμού Caffenu λειτουργούν ειδικά για τον καθαρισμό αυτού του τμήματος του θαλάμου παρασκευής. Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το αφαλατικό υγρό Caffenu για να καθαρίσετε το δίσκο στάγδην, το καλάθι και τη δεξαμενή νερού. Ο οικολογικός αυτός αφαλατωτής αφαιρεί τα άλατα στο πίσω μέρος του μηχανήματός σας, τους σωλήνες και το λέβητα.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαφορά μεταξύ καθαρισμού και αφαλάτωσης εδώ. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε και τις δύο μεθόδους τακτικά, ακόμη και αν δεν πίνετε τόσο συχνά καφέ.

Μόλις η καφετιέρα σας είναι καθαρή από μέσα προς τα έξω, καθίστε και χαλαρώστε. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το επόμενο φλιτζάνι του καφέ σας θα είναι καθαρό και πολύ νόστιμο.