Ως λάτρεις του καφέ, γνωρίζουμε τι είναι αυτή η ενστικτώδης αναζήτηση για να γευτείτε αυτό το τέλειο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά. Αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούν να εμποδίσουν αυτό, ένα από αυτά είναι το βρώμικα εσωτερικό μιας καφετιέρας.

Ξέρω τι σκέφτεστε, αφαλάτωση σωστά; Λοιπόν, αυτό κάνει μόνο τη μισή δουλειά και αφαιρεί μόνο την ασβέστη. Το Caffenu tablet και η σκόνη καθαρισμού είναι απαραίτητα για να καθαρίσετε τη μηχανή του καφέ σας από βρώμικα συσσωρευμένα, σκληρυμένα λάδια και πικρές τανίνες που συλλέγονται μέσα στις μονάδες παρασκευής, στα δοχεία και στα φίλτρα. Η σειρά ταμπλέτας και σκόνης (πούδρας) καθαρισμού Caffenu είναι ιδανική για μηχανήματα κόκκων καφέ, εμπορικών μηχανών εσπρέσο και φίλτρου.

Καθαρίστε τη μηχανή σας! Δεν θα έχετε μόνο ένα καθαρό μηχάνημα αλλά και ένα καλύτερο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά. Η πικρίλα που προκύπτει από τη συσσώρευση παλαιού καφέ και τα βακτήρια θα αφαιρεθούν αμέσως. Ξεκινήστε να κάνετε κάθε φλιτζάνι καφέ τέλειο καθαρίζοντας τις μηχανές σας  με την γκάμα των προϊόντων Caffenu σήμερα.